Loading...
Weboldal Készítés Blog2020-11-09T19:21:05+00:00

5+1 ok, hogy megértsd, a Facebook nem helyettesíti a weboldalt

By |december 19th, 2020|

Napjainkban, amikor a közösségi média térnyerése mindent elsöpör az interneten, sokan úgy gondolják, hogy ezen platformokon kívüli való megjelenés teljesen értelmetlen. Úgy érezik, hogy időt, pénzt és energiát spórolnak azzal ha csak Facebookon, Instagramon, YouTube-on vagy (ne adj’ isten) TikTok-on jelennek meg vállalkozásukkal és próbálják meg elérni célközönségüket. Előre lelövöm

Ki írja a cikkeket?

Üdvözöllek, Szilágyi Zsolt vagyok a cikkek írója és a weboldal készítéssel valamint webmarketinggel foglalkozó New-Web tulajdonosa. Személy szerint több mint tíz éve foglalkozom az informatika ezen szegmenseivel. Fő profilom a weboldalak tervezése, redizájnolása, webáruházak építése, online marketingje illetve a közösségi média felületek kezelése és ezen platformokra történő tartalomgyártás. Amennyiben sem időd, sem energiád nem engedi, hogy egyedül vágj bele a weboldal készítés szövevényes világába és szívesen vennéd egy szakértő segítségét, akkor ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot még ma!

Szilágyi Zsolt - New Web Weboldal készítés

Ügyfelek akikkel együtt dolgoztam

LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ
KAPCSOLATFELVÉTEL

Üdvözöllek weboldalamon!

Szilágyi Zsolt vagyok, több mint tíz éve foglalkozom weboldalak készítésével és fejlesztésével. Emellett foglalatoskodom még grafikai munkákkal, webáruházak építésével és üzemeltetésével, valamint közösségi média oldalak kezelésével is.

Referenciamunkáim

Legújabb blogbejegyzéseim

Itt tudsz elérni

Go to Top